A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Granita, jégkása

Az olaszországi Orobicamix gyár por alakú jégkása alapanyagi kiváló minőséget képviselnek. Elkészítésük egyszerű: a 620 g-os kiszerelésű csomag teljes tartalmát el kell keverni 4 l vízzel, majd a jégkása gépbe tölteni, és már indulhat is a hűtés. 

A termék előnye, hogy a jégkása készítéséhez semmilyen más összetevő nem szükséges, ellentétben sok más jégkása sziruppal, alapanyaggal, így Önnek semmilyen plusz költsége nem merül fel a jégkása előállításakor. 

Raktáron lévő ízválasztékunkat - görögdinnye, eper, kiwi, citrom - úgy állítottuk össze, hogy a legnépszerűbb ízeket tartalmazza, amelyekben Ön sem fog csalódni. De ezeken kívül a Granita 2017-es hivatalos ízválasztékában megtalálható még a vadcseresznye, sárgadinnye, ánizs, narancs, cola, körte, fehér citrom, menta, melyekből a minimális rendelési érték (100.000 Ft) elérése esetén rendeléseket befogadunk. A részletekről ügyfélszolgálatunk ad további felvilágosítást.

Rendezés: