A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü
0

Kombinált sütő-pároló berendezések

A kombinált sütő-pároló berendezések helytakarékos, többfunkciós partnerek a konyhában. A hőlégkeveréses sütő és a párolószekrény ötvözéséből létrejött kombinált sütő-párolóval költségcsökkentés mellett növelhetjük az ételkészítés hatásfokát. A húsok ízletesebbek lesznek, a zöldségekben több vitamin és ásványi anyag marad, a péksütemények, frissebbek lesznek és a kombinált sütő-pároló által kínált lehetőségek kihasználásával időt is megtakarítunk. Ezek mellett még regenerálás funkcióval is ellátott gépek és ez által a melegített ételek nem száradnak ki. A modern vendéglátóipar szinte elengedhetetlen kelléke.

Valósítsa meg legmerészebb álmait a Rational méltó vetélytársaként számon tartott professzionális dán HOUNÖ gyártmányú, elektromos kombi sütő-párolók segítségével, melynek hivatalos magyarországi képviselője a Culina Systems, és nyerjen időt a kreativitáshoz. Programozott működés, minőségi íz élmény, automata tisztítás, márka független tisztítószer felhasználás - amellyel a mindennapi használat során elég vaskos összegeket lehet megtakarítani!, könnyű és biztonságos kezelés, online frissíthetőség. Egyedülállóan 4 év garanciával. Séf továbbképzéseinken Ön is kipróbálhatja!

CombiSlim
CombiSlim
Kis méretű, kompakt kombi sütő-párolók
VIsual Cooking
VIsual Cooking
Nagykonyhai kombi sütő-párolók
Rendezés: