A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Mokka nap

A karos kávé technika és a minőségi jég készítés új dimenziói

Jöjjön el és ismerje meg még a szezon előtt élőben a legmodernebb, baristát sem igénylő karos kávé- és tejhab készítési technikát, valamint a Hoshizaki világsikerét megalapozó, egyedülálló jég készítési módszerét a CULINA exkluzív bemutató termében, a Koktélparádé profi bártendere, Tarjányi Zsolt által készített minőségi coctail-ok és Turbochef gyors sütőben sült ízletes bisztró club-szendvicsek társaságában. Nálunk kellemes, kötetlen hangulatban, profi szakemberek segítségével tervezheti újra üzlete/étterme kínálatát.

 

       

Ma már kávét szinte bárhol kaphatunk, de nem mindegy, hogy milyet és hogyan. A Culina a workshop keretében most körül járja a téma mélyebb dimenzióit, és a Cald’oro osztrák kávégép gyártó segítségével bemutatja a minőségi kávét felszolgáló üzlet tulajdonosoknak, hogy van még újdonság a karos kávétechnikában. A műszaki ismeretek mellett szó lesz a kávégép vásárlás és működtetés leggyakoribb pénzügyi konstrukcióiról és azok buktatóiról is, valamint a leginkább vevő- és hosszú távon is pénztárcabarát megoldásokról, kezdve a kávégép lízingtől egészen a bárkontrol rendszerekig, amely segítségével elejét vehetjük a belső lopásoknak, csalásoknak is.

 

 

A workshop másik fókusz témája a minőségi jégkészítés lesz, amelyre azért helyez most külön hangsúlyt a Culina, mert a nyári szezon kezdetén nemcsak a bárok, éjszakai szórakozóhelyek és szállodák, hanem szinte minden vendéglátóhely, még a cukrászdák, pékségek is szolgálnak fel jeges italokat, limonádékat és különféle házi készítésű italkülönlegességeket. Nem mindegy, hogy milyet. Ha a vendég nem egy azonnal az italba olvadó, rossz minőségű jéggel készült felhígult és emiatt élvezhetetlen „löttyöt” kap, hanem egy látványra is vonzó, ízre pedig igazán élvezhető minőségi italt, amiben a jég formája, mennyisége, átlátszó tisztasága az élmény meghatározó része, akkor gyakorlatilag mindenki jól jár, mindenféle szempontból. A Culina szokásához híven megmutatja a jég esetében is, hogy miért érdemes anyagilag is a minőségbe fektetni, és olyan jéggépet vásárolni, ami tiszta, tömör, lassan olvadó jeget készít, miközben kíméli a gépet, amelynek így hosszú lesz az élettartama, és alacsony a szerviz költsége.

Dátum: 2018. május 3.

Időpont: 10:00-15:00

Helyszín: Culina Systems Kft, 1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 30-46.

Részvételi díj: 5000 Ft + ÁFA/fő (Későbbi vásárlás esetén kedvezmény formájában visszatérítjük!)

Jelentkezem     

Program: 

10:00 Welcome drink (a Koktélparádé profi bártenderétől)
10:15 Karos kávégép technika újításai (Cald'oro)
11:15 Kávészünet
11:30 Cald'oro kávégépek folyt.
12:30

Ebéd szünet Club szendvicsek  Turbochef-ben készítve

13:15 Minőségi jég szerepe a coctail készítésnél, a Hoshizaki jégkészítési technológiája
14:00 Cald'oro üzemeltetési megoldások
14:30 Kávé és kávégép beszerzés/működtetés  lehetséges pénzügyi konstrukciói és buktatóik, vevőbarát megoldások
15:00 Program vége

Jelentkezem     

További információ:

Mutombo Angelika: (70) 388-2048, mutombo.angelika@culina.hu

Culina központ: (1) 707-0601, culina@culina.hu