A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Rólunk

A Culina Systems Kft 2013-ban jött létre, mint nagykonyhai berendezéseket forgalmazó, komplex szolgáltatásokat nyújtó konyhatechnikai vállalat. Fő partnerünk az amerikai konyhatechnikai óriás konszern, a Middleby, melynek világszerte számos gyára van. Ismert márkái között megtalálható a Hounö, Giga, Pitco, Lenari, Desmon, Turbochef, Cooktek, melyeket a Culina képvisel Magyarországon. Ezen kívül más, magas minőségű, professzionális termékeket gyártó, válogatott beszállítókkal is együtt dolgozunk, mint pl. a Robot Coupe, ES System K, hogy vevőinket mindig a legjobb ár-érték arányú berendezésekkel tudjuk ellátni. Csapatunk szakemberei a konyhatechnikai tervezésben, kivitelezésben és szervizben  több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

Küldetésünk Magyarországon és a környező országokban a magas minőségre vágyó, konyhatechnikában igényes vevőkör teljeskörű kiszolgálása a konyha és üzlet berendezés, pultrendszer tervezésétől kezdve a személyes tanácsadáson és a kiválasztott berendezések beszerzésén, telepítésén át egészen a folyamatos szervizig. Komplex beruházási projektek, pályázatok lebonyolítását és kivitelezését is vállaljuk. Ügyfeleink között az egyéni üzletek, éttermek és világméretű  franchise étteremláncok is szerepelnek, mint pl. Subway, KFC, Starbuck’s. 

A Culina fontos hangsúlyt fektet a leendő felhasználók – séfek, üzletvezetők, tulajdonosok – képzésére is, ezért saját állandó séfünk vezetésével rendszeresen szűk körű, kötetlen hangulatú, interaktív szakmai séf továbbképzéseket szervezünk, melyek során a résztvevők exkluzív bemutató-konyhánkban élőben is kipróbálhatják a berendezéseket, megismerve a legfejlettebb konyhatechnikai eljárásokat és trendeket. Várjuk Önt Csepel főutcáján található bemutatótermünkben! Találkozzunk a Culinában, nézzen körül nálunk és beszéljünk a terveiről kötetlenül, egy eredeti olasz capuccino mellett, mert nálunk ÖN A LEGFONTOSABB!