A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Séf továbbképzés

Ismerje meg a leginnovatívabb konyhatechnológiák használatát a Culinában!

Zoboki Zoltán mesterszakács, a Culina séfjének vezetésével olyan technológiai fortélyokat és praktikákat adunk át az érdeklődő séfeknek, étterem vezetőknek, ami nemcsak az étel minőségében, íz világában lesz érzékelhető, hanem a konyha működésének hatékonyságában is!

Gyorsabb konyha ► Elégedett ügyfél ►Több profit!  - Megmutatjuk hogyan!

A Culina séf továbbképzései exkluzív környezetben, max. 15 fő részvételével, interaktív módon zajlanak. Séfünk vezetésével egy 2-3 órás kötetlen hangulatú workshop során elkészítünk egy komplett menüt - krémleves, többféle főétel, benne sous-vidált húsok, szószok, desszert -, majd közösen kóstoljuk, kiértékeljük megbeszéljük az eredményeket. A főzés közben megismerjük a piacon ma a legmodernebbnek számító nagykonyhai berendezéseket, a gépek felhasználási lehetőségeit és gyakorlati használatukat is.

Ideális alkalom az információgyűjtésre, az ötletelésre, a már meglévő tervek / álmok továbbvitelére, amiben a Culina szakemberei maximális segítséget nyújtanak. 

Következő alkalom:

Dátum: 2018. október 25. (megfelelő létszám esetén korábban is megrendezzük)  Jelentkezem  

Kezdő időpont: 14:00 órakor

Helyszín: Culina Systems Kft, 1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 30-46.

Tematika: Gyorssütés lehetőségei Turbocheffel, thermomix használat, sous-vidálás kombi párolóban, házi juice-ok egy perc alatt

Részvételi díj: 12900 Ft/fő (Bármilyen későbbi vásárlás esetén kedvezmény formájában visszatérítjük!)

   

Mit kapok?

Talán nem kell meggyőzni senkit arról, hogy egy éttermi/szállodai konyhában, ahol állandó az idővel való versenyfutás, mennyire fontos tényező az idő és az ember, vagyis többnyire emberhiány. Egy tulajdonosnak pedig épp annyira lényeges kérdés a gazdaságos üzemeltetés, mint a tetszetős, ízletes menü. A Culina valódi megoldást tud nyújtani ezekre a súlyos problémákra, hiszen olyan csúcstechnológiájú konyhai berendezéseket szállít teljes körű szolgáltatásokkal kiegészítve, ami időt, energiát és hosszú távon pénzt spórol a nagy-konyháknak. Kezelhetővé válnak a korábban zsúfolt és stresszes csúcsidőszakok, több idő jut a kreativitásra, csökken a munkaerő szükséglet, és a minőségi termékekre jellemző energiatakarékos, olcsó üzemeltetési jellemzők miatt a fenntartási költségek.

A séf továbbképzésen gyakorlatban is megmutatjuk, hogy

  • mi mindent lehet kihozni a szinte mindenhol alkalmazott, de mégis kevéssé kihasznált kombi-párolókból,
  • milyen lehetőségeket rejt a sous-vide technika, vagyis vákuum alatti főzés, hogy kell azt korrekten végrehajtani, mit nyerünk vele, és milyen lesz az étel tőle, mi a zseniális abban, hogy a sous-vide technológiát a tárolásban, frissen tartásban is kihasználhatjuk,

  • bemutatjuk a hihetetlenül sokoldalú és praktikus Robot Cook thermomixert, amellyel nemcsak darabolunk, reszelünk, pépesítünk, de emulgeálunk és temperálunk is - gyakorlatilag komplett embereket helyettesít a konyhában!

  • majd belemegyünk a jövő legmarkánsabb trendjét képviselő gyors sütés világába, és megmutatjuk a Turbochef-ben rejlő határtalan lehetőségeket (pl. sült csirkecomb 5 perc, bundázott lazac 1,5 perc, steak burgonya 4,5 perc).

Jelentkezem     

Korábbi alkalmak fotói:

2016.11.03. - Őszi séf továbbképzés

2017.01.17. - Séf továbbképzés újra Zobokival

2017.05.31. - Nyárindító séftovábbképzés

2017.10.11. - Őszi séftovábbképzés

2017.10.18.- Őszi séf továbbképzés ráadásnap

2018.04.18. - Tavaszi séf továbbkpzés

 

Résztvevőink mondták:

"Sokkolt mindaz, amit láttam - jó értelemben. Idő kell, míg feldolgozom."
           - Rejtőné Kovács Adrien, tulajdonos - Fortuna Hotel 2017.03.10.
Valóban tartalmas, tanulságos és szórakoztató délután volt. Köszönjük szépen a lehetőséget."
              - Dojcsán Péter, szakács 2017.01.24.
"Sok új dolgot tudtunk meg utólag a Hounö kombi párolónkról, amit a képzés óta sokkal jobban ki tudunk használni. Köszönjük a sok hasznos ötletet." 
          - Látrányi László, chef - Szóda Étterem 2016.11.10.
"Sok újdonságot láttunk. A Robot Cook-ot meg is vettük és azóta mi is használjuk a konyhánkban. Hihetetlen hatékony. Ajánlom mindenkinek! "
              - Tóth Erzsébet, étterem vezető - La Guna Étterem 2016.11.03.
Jelentkezem     
Kérdése van?

További felvilágosításért keresse közvetlenül a programszervezőt:

Baka Enikő

culina@culina.hu

06-70-388-2048

 

A séf továbbképzések főszereplői: