A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Ajánlatkérés

Együtt gondolkodunk Önnel már a kezdetektől!

Mindenek előtt köszönjük megtisztelő érdeklődését! Célunk, hogy Önt a leggyorsabban, legpontosabban ellássuk mindazzal az információval, ami az Ön előtt álló döntéshez szükséges. Ezért kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, hogy azonnal a megfelelő kollégánk vehesse fel Önnel a kapcsolatot! ... Vagy ha erre most nincs ideje, csak adja meg elérhetőségeit a culina@culina.hu email címen, és mi visszahívjuk Önt.

Ne feledje, a Culinától csak minőségi termékekre és a mindennapi gyakorlatban is jól működtethető konyhatechnikai megoldásokra fog ajánlatot kapni, mert szeretnénk, hogy hosszú távon is elégedett legyen. Tapasztalatunk szerint a minőségi termékek fenntartása működtetése a legolcsóbb, ezért hosszú távon a minőség pénzügyileg is kifizetődőbb Önnek! Kérjük döntésénél ezt is vegye figyelembe!

EGYEDI KAPCSOLATFELVÉTELI KÉRDŐÍV


 

Reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink körében üdvözölhetjük!