A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

HostTrade 2017.03.02-04.

Találkozzunk személyesen Magyarország legnagyobb vendéglátóipari szakkiállításán!

2017. március 2 - 4. között a budapesti BOK (volt SYMA) CSARNOK-ban a 3/A standon

 

A Culina standján séfünk, Botka Mihály most csak Önnek főz! Itt az alkalom, hogy végre élőben is megtekintse, kipróbálja a leginnovatívabb professzionális konyhatechnikai eszközöket, amitől a Culina

Emellett találkozhat kollégáinkkal, akik segítenek Önnek a célirányos információ gyűjtésben, orinetálódásban, ötletelésben vagy akár a konkrét tervezésben is. Ha konyhatechnikai fejlesztésen gondolkodik, vagy beruházna, akkor már csak azért is megéri eljönni, mert a résztvevőket - szokásunkhoz híven - speciális kedvezményekkel várjuk. Nálunk Ön az első, ne feledje! Kérem az ingyen jegyem.

Ráadásul ha cukrászdája vagy fagyizója van, akkor két legyet üthet egy csapásra, hiszen a Host Trade-del egyidejűleg kerül megrendezésre a szokásos éves Fagylalt Kiállítás is - ugyanakkor, ugyanott külön regisztráció nélkül!

A Culina standján kedves cukrász és fagyis partnereinket a legmodernebb olasz designnal készült, szintén professzionális kategóriába tartozó Lenari üzletberendezésekkel várjuk, melyek között megtalálhatóak süteményes vitrinek, forgó tányéros torta bemutató vitrinek, fagylalt pultok a legegyedibb kivitelben, akár domború akár homorú íves kialakítással, egyedi előlapokkal.

Pontos kiállítói jegyzék és bemutatkozó anyagok, valamint további információk a rendezvény digitális katalógusában már elérhetők.

Host Trade regisztráció március 1-ig ingyenes!!!