Vákuumozó gépek
Asztali kamrás vákuumozó gépek általános éttermi, vendéglátóipari felhasználásra. Minőségi olasz gyártmány a LAVEZZINI végtől. Részletek a Márkák / Lavezzini oldalon.
Ezeket a gépeket ajánjuk ha sous-vidált termékeket is készítenek, vagy ha egyszerűen egy modernebb, higiénikusabb és gazdaságosabb éttermi logisztikát szeretnének megvalósítani.
Tipp: vákuumozni alapanyagokat, nemcsak húsokat, de zöldségeket is, vagy félkész termékeket és majdnem kész állapotú ételeket is lehet. Felcímkézve, a csomagolás dátumának megjelölésével akár 28 napig is eltarthatók az így csomagolt termékek normál pluszos hűtőben! Nem szükséges a fagyasztás, így az ételek minősége is megmarad. Ráadásul a "szakosított tárolás" előrásaira sincs több gondja, hiszen a légmentesen lezárt vákuumzacskókat akár vegyesen is tárolhatja pl. egy közös hűtőkamrában.