A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

Korábbi események

SIRHA Budapest 2020

2020. február 4-6. - HUNGEXPO - A pavilon D37-es stand

 

A rendezvényen készült fotókat facebook oldalunkon tudja megtekinteni.

Ha nem tudott kijönni, vagy esetleg újra körbejárná standunkat, akkor ezt most virtuálisan megteheti! 

https://my.matterport.com/show/?m=qxRgRb7ndKa 

 

Közeledik Magyarország legnagyobb Horeca szakkiállítása, amelynek 2 évente ad otthont a budapesti Hungexpo. Az egész közép-európai régiót megmozgató esemény egy sor szakmai programot gyűjt egy helyszínre, pl. a Bocus d'Or magyarországi döntője, cukrász versenyek és szakmai találkozók. A Culina Systems a konyhatechnológiai szekcióban állít ki, idén dupla stand területen, így már 96 nm-en várjuk az innovatív és minőségi nagykonyhai berendezésekre, konyhatechnológiai megoldásokra kiváncsi érdeklődőket. Ezúttal egy különleges streetfood megoldással is készülünk, és természetesen élő főzésekkel, kóstolókkal várjuk partnereinket, ügyfeleinket és minden kedves érdeklődőt! Nálunk a gyakorlat az első, és ezt a Sirhán be is mutatjuk!

Ingyenes regisztráció a belépéshez: Szakmai belépő - Legyen a vendégünk!

Stand program:

Működés közben megnézheti, kipróbálhatja bérelhető mozgó nagykonyhánk berendezéseit: Hounö kombi sütők, Pitco elektromos programozható olajsütő, Firex Cucimix multifunkciós főzőüst, Robot Cook thermomix, Turbochef gyorssütő. Emellett szintén élőben mutatjuk be a Roller Grill mindennel felszerelt, mozgó gofrisütő pultját, valamint a cég szinte teljes termék palettája megtalálható lesz a standunk kiállítási részén. Az élő kávé és bárpultunknál összehaonlíthatja a Cald'oro Alpina Riva automata kávégép által készített barista minőségű kávét a szintén Cald'oro Reneka karos kávégépen lefőzött klasszikus kávéval, de a bátenderek, koktélbárok százmára is hozunk újdonságot: bemutatjuk a Cocktails Machine-t, az automata koktélkészítő gépet, mi közben megismerkedhet a hagyományos koktélkészítés bútorzatával és kiegészítő eszközeivel: lesz Hoshizaki jéggép, és Hamilton Beach blender is. És végül, de nem utolsó sorban bemutatunk egy különleges innovatív és szuperhatékony eljárással működő mosogató gépet, a Multiwasher-t, amely nemcsak nagykonyhákon, hotelekben, de akár ipari környezetben speciális mosási feladatokra is kiválóan használható.

További részletek: https://sirha-budapest.com/ 

 

 

HOST 2019

Milánó - 2019.10.19-22.

A rendezvény a szakma első számú nemzetközi szintű összejövetele, ahol minden konyhatechnikai gyártó a legújabb fejlesztésével, termékével áll elő. 

A rendezvény hivatalos oldala: host.fieramilano.it/en/the-event

 

Roller Grill gofri sütés

Culina bemutató terem - 2019.06.26.

Ezúttal kipróbáljuk a Roller Grill pálcikás gofri sütőjét és megnézzük, hogy tényleg elkészül-e 2:30 perc alatt a 4 db "kukorica" gofri, illetve hogy mennyire finom a gyár saját gofri tészta mixe. A gusztusos tálalásról a Culina séfje, Zoboki Zoltán mesterszakács gondoskodik.

 

Séf továbbképzés - 2019.05.15.

Bemutatótermünkben 2016 őszétől tartunk rendszeresen konyhatechnológiai workshopokat, ún. séf továbbképzéseket. Ezek fotóit megtalálhatja facebook oldalunk fénykép albumainál, éppúgy, mint azoknak a kiállításoknak a fotóit, beszámolóit, amelyeken részt vettünk akár mint vendég, akár mint kiállító. Kövessen minket! Culina Systems facebook oldal