Termékek Menü

Közelgő események

 

HOST 2019 Milánó - Nemzetközi konyhatechnikai és vendéglátóipari kiállítás

2019.október 18-22

A rendezvény a szakma első számú nemzetközi szintű összejövetele, ahol minden konyhatechnikai gyártó a legújabb fejlesztésével, termékével áll elő. Azt várjuk ezúttal is, hogy rengeteg újdonságot, innovatív megoldást fogunk látni, amiről követőinket megpróbáljuk már menet közben is tájékoztatni. Kérjük keresse fel facebook oldalunkat és csatlakozzon az eseményhez, hogy értesüljön a HOST-tal kapcsolatos beszámolóinkról. 

A rendezvény hivatalos oldala: HOST - Fiera Milano

 

 

 

Korábbi események:

Roller Grill gofri sütés - 2019.06.26.

Ezúttal kipróbáljuk a Roller Grill pálcikás gofri sütőjét és megnézzük, hogy tényleg elkészül-e 2:30 perc alatt a 4 db "kukorica" gofri, illetve hogy mennyire finom a gyár saját gofri tészta mixe. A gusztusos tálalásról a Culina séfje, Zoboki Zoltán mesterszakács gondoskodik.

Séf továbbképzés - 2019.05.15.

Bemutatótermünkben 2016 őszétől tartunk rendszeresen konyhatechnológiai workshopokat, ún. séf továbbképzéseket. Ezek fotóit megtalálhatja facebook oldalunk fénykép albumainál, éppúgy, mint azoknak a kiállításoknak a fotóit, beszámolóit, amelyeken részt vettünk akár mint vendég, akár mint kiállító. Kövessen minket! Culina Systems facebook oldal

Raktáron lévő
Kövess minket!