Termékek Menü

Közelgő események

 

Gofri sütés a Culinában 

2019. június 26. 17:00-tól 18:00-ig 

Gyere el a Culinába egy órára, és tesztelj, kóstolj, ismerkedj a minőségi konyhatechnikával velünk!

Ezúttal kipróbáljuk a Roller Grill pálcikás gofri sütőjét és megnézzük, hogy tényleg elkészül-e 2:30 perc alatt a 4 db "kukorica" gofri, illetve hogy mennyire finom a gyár saját gofri tészta mixe. A gusztusos tálalásról a Culina séfje, Zoboki Zoltán mesterszakács gondoskodik. Kóstolás közben pedig átbeszéljük, hogy milyen kiegészítők és engedélyek szükségesek még, ha önálló gofrisütő vállalkozást indítanál, ill. ha már van ilyened, akkor értékes ötleteket kaphatsz a továbbfejlesztéshez. Ha hozol saját tésztát, akkor természetesen kipróbáljuk azt is!

Dátum: 2019.06.26. szerda

Kezdés: 17:00 

Időtartam: 1 óra (vagy ameddig kedvünk van maradni)

Helyszín: Culina Systems Kft, 1212 Budapest, Kossuth Lajos u. 30-46.

Részvételi díj: nincs, de a jelentkezési lap kitöltése szükséges!

További információ: Kápolnási Angelika, 06-70-388-2048, kapolnasi.angelika@culina.hu

JELENTKEZÉSI LAP:


Ha szeretne időben email értesítést kapni egy-egy rendezvényünk előtt, akkor javasoljuk, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre (itt az oldal alján)!

Korábbi események:

Séf továbbképzés - 2019.05.15.

Bemutatótermünkben 2016 őszétől tartunk rendszeresen konyhatechnológiai workshopokat, ún. séf továbbképzéseket. Ezek fotóit megtalálhatja facebook oldalunk fénykép albumainál, éppúgy, mint azoknak a kiállításoknak a fotóit, beszámolóit, amelyeken részt vettünk akár mint vendég, akár mint kiállító. Kövessen minket! Culina Systems facebook oldal

Raktáron lévő
Kövess minket!