A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót. Elfogadom
Termékek Menü

r-filter

Tegye biztonságossá a vendégfogadást az r-filter célzott légtisztító berendezéseivel! Most 8% projekt kedvezmény!

Hatékony, vendéglátóipari és ipari célú légtisztító, levegő- és felület fertőtlenítő, szagatalanító szűrő berendezések minden közösségi térbe.

A legmodernebb ozonizátor segítségével rendszeresen fertőtlenítheti az egyes helységek, pl. konyhák, raktárak, vendégterek felületeit is, a fotokatalitikus berendezések segítégével pedig nyitvatartási időben folyamtosan tisztán tarthatja a vendégterek levegőjét. Speciális fertőtlenítő és szagtalanító készülékek készülnek a WC ill. mosdó helységekbe. Ipari üzemcsarnokok, raktárak számára pedig a függesztett, nagy teljesítményű légtisztító az ideális. 

A Culina segít a megfelelő géptípus és méret kiválasztásában! Ne feledje, nálunk az összes r-filter terméket kedvező áron tudja megvásárolni, a szokásos "culinás" szakmai támogatással, tanácsadással! Forduljon hozzánk bizalommal!

Nézet:
Rendezés:
Raktáron lévő
Kövess minket!