A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Artinox


A Culina bemutatja új - cégprfilunkba illeszkedően minőségi és megbízható márkái között az Artinox, olasz vállalat innovatív tároló rendszereit, melyek teljes mértékben az olaszországi gyárban készülnek. A cég megoldást ad a hűtőkamrák, tároló helységek, raktárak, laboratóriumi vagy kórházi tároló helységek berendezésére és akár borászatok, borpincék palack tárolási feladatainak megoldására is.  

 

In-Fix elemes tárolórendszerek

Az ún. In-Fix tároló rendszerek standard elemekből rakhatók össze, sokféle méretben, mélységben és magasságban kaphatók, segítségükkel sarokpolcok, U alakú polcok és más elrendezések is könnyedén megvalósíthatók, hűtőkamrák, fagyasztó kamrák is praktikusan berendezhetők.

Az In-Fix polcrendszerek többféle anyagból készülhetnek: teljes rozsdamentes változatai a legdrágábbak, amelyet az Inox-Plus és az Inox-Standard termékcsaládok képviselnek. 

A kínálatba tartozik:

Inox Plus - teljesen rozsdamentes, nagy teherbírású polcrendszer 

Inox Standard - Teljesen rozsdamentes normál teherbírású polcrendszer kórházakba 


Ahol nincs szükség ilyen anyagminőségre, ott jó ár-érték arány érhető el a rozsdamentes vázhoz kapcsolódó teherbíró műanyag polcelemek alkalmazásával, amelyet az Eco-Inox, ill. a még gazdaságosabb Eco-Color termékcsalád képvisel, amelynél a vázszerkezet nem rozsdamentes, hanem műanyag bevonattal ellátott horganyzott acél.  

Alacsony polc ládák és zsákos termékek tárolására

Hústároló rozsdamentes tálcával ellátott polcok

Ezeket használhatja akasztóval ellátott húsok vagy a legkülönbözőbb méretű GN edények tárolására is.

 

Helytakarékos megoldások - In-Fix High Density rendszerrel

Innovatív megoldása a cégnek a fékezhető kerekekkel ellátott gurulós állvány, amellyel a hagyományos raktár-kialakításnál sokkal hatékonyabb térkihasználás érhető el, hiszen a polc-sorok közti helyek is kihasználhatók. A High Density rendszernél elegendő egy sornyi üres helyet hagyni a polcok között, és a két szélső sor közötti többi sort gurulósra tervezni - amelyek egy sínrendszeren kézileg mozgathatóak jobbra-balra, így gyakorlatilag "lapozni" tudunk az egyes raktári polcsorok között. Így egy kis plusz ráfordítással 90%-kal megnövelheti - majdnem megduplázhatja meglévő raktár helysége tároló kapacitását!


Palack tároló rendszerek

Speciális rozsdamentes polcrendszer kifejezetten üvegpalackok, jellemzően boros palackok, boros üvegek tárolására. 

              

 

Ne feledje, bármilyen Artinox termékre egyedi ajánlatkéréseket befogadunk, és szakmai tanácsadással szívesen segítünk a célnak legjobban megfelelő tárolórendszer kialakításában. 

Artinox - releváns alternatíva bármilyen tárolási feladatra!

Rendezés: