A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Clinex


Professzionális tisztítószerek a Clinextől 

Minden felületre van megoldásuk, ami csak előfordulhat egy nagykonyhában, vagy étteremben!

Váltson csúcskategóriás tisztítószer családra, miközben időt és pénzt takarít meg!
Hogy hogyan? 

1. Nézze át a termékeket és bátran hasonlítsa össze az árakat más ipari tisztítószerek áraival. Meg fog lepődni!

2. Próbálja ki a termékeket, és győződjön meg saját maga arról, hogy mennyire könnyen és gyorsan lehet dolgozni a Clinex termékekkel. Kiváló példa erre a Clinex Grill tisztító, amely minden sütőfelületről (rostlapok, konvekciós sütők, Turbochef, tűzhelyek) hihetetlen hatékonyan eltávolítja az akár évek alatt felhalmozódott, többszörösen odaégett zsiradékot!

Hogy kedvet adjunk mindehhez, a Culina ajándékba ad egy Clinex Grill tisztító spray-t minden rendeléshez, ami eléri az 30.000 Ft-ot!

3. Ha nem tudja, hogy melyik termék lenne a legmegfelelőbb az Önnél előforduló felületekre, akkor kérjen ingyenes tanácsadást. (Segítünk kiválasztani a megfelelő tisztítószert és használati útmutatást is nyújtunk.)

 

Természetesen minden termék rendelkezik a szükséges hatósági engedélyekkel és biztonsági adatlappal, melyet vásárláskor átadunk!

Rendezés: