A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Desmon


A Desmon egy professzionális hűtőberendezéseket gyártó nagy múltú vállalat Dél-Olaszországban, a Middleby Corporation tagja, melynek termékeit Magyarországon kizárólag a Culina Systems képviseli. A cég elkötelezett híve a környezetbarát technológiák kutatásának és alkalmazásának, amely eredményeként jelenleg nagykonyhai hűtőszekrényei, hűtőkamrái, sokkolói és hűtött munkaasztalai:

 

-  a piacon egyedülálló "CV" technológiának köszönhetően valóban energia takarékosak, amely az átlagosan 30-40%-os villamos-energia megtakarításban érzékelhető, 

 

- összes termékének teljes szigetelőanyagát ciklopentánra cserélte, így azok 100%-ban CFC és HCFC mentesek lettek, nem károsítják az ózon réteget, és nem is mérgezőek, megfelelve ezzel a legmodernebb EU-s és magyar élelmiszer-biztonsági előírásnak.

A cég termékei között megtalálhatók hűtő- és fagyasztó szekrények 400, 700 ,1400, sőt 2100 l-es változatokban, rozsdamentes vagy üvegezett ajtóval, a legszigorúbb elvárásoknak megfelelő orvosi hűtők, valamint hűtött munkaasztalok változatos célokra - chef asztal, pizza előkészítő asztal, tészta-kelesztő fiókkal, hűvös, természetes gránit munkafelülettel, feltéthűtővel, valamint sokkoló hűtők és fagyasztók, és a legkülönfélébb kialakítású hűtőkamrák, akár fagyasztós kivitelben, oldal- vagy tetőaggregáttal ill. távoli vezérléssel.

 

Válassza a Desmon termékeit hűtési feladataira, és takarítson meg minimum 30% villamos energiát!

 

Tipp: Vákuumtasakos tárolási technikára átállva a különböző élelmiszer típusokat egy hűtőtérben is tárolhatja, ezáltal sokkal kevesebb hűtőszekrényre lesz szüksége, vagyis jelentős hely szabadítható fel, amiből egy nagykonyhában mindig kevés van! -> Ebből adódik egy újabb triviális megállapítás: A kiiktatott hűtők esetében az energia-megtakarítás 100%! Szerintünk megéri átgondolni a tárolástechnikát! Hogy hogyan? Abban Ügyfélszolgálatunk segít Önnek!

Rendezés: