A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Electrolux Professional

Electrolux_Professional_logo


Skaitinis herojė šalta electrolux professionals - ozelsentepesurucukursu.com

Fenntartható élelmiszeripari-megoldások

Az Electrolux Professional 2015 óta a fenntarthatóság minden területén jelentős előrelépést tudtak elérni. A bolygó jövője azon múlik, hogy képesek vagyunk-e olyan intelligens megoldásokat alkotni, amelyek hatékonyan használják az erőforrásokat. Az Electrolux Professional megoldásai lehetővé teszik, hogy Ön a vállalkozására koncentrálhasson, miközben tudhatja, hogy mindent a lehető legfenntarthatóbb módon tesz. Segíti megtalálni a fenntartható jövő felé vezető utat.

Kutterek

  • Nagy teljesítmény, hosszú élettartam. Az ideális készülék egy professzionális séf számára.

  • Az Electrolux termékkínálatában 1 sebességű, 2 sebességű és változtatható sebességű kutterek találhatóak meg, melyek alkalmasak darabolásra, darálásra, aprításra, keverésre. Nominális kapacitásuk: 3 – 17 liter.
  • Néhány Electrolux kutter 2 az 1-ben készülék: kutter és emulgeáló is egyben (a kaparószerszámnak köszönhetően).
  • Egyedülállóan magas kéménnyel rendelkeznek, mely megnöveli az üst kapacitását.

Smart Cooking

A SkyLine kombipároló automatikusan figyelmezteti a SkyLine sokkolófagyasztót, hogy készüljön elő a hűtésre.  Pénzt takaríthat meg, teret nyerhet és gördülékeny működést érhet el a kiegészítő bankett- és kezelőrendszerek széles választékával, amelyek tökéletesen illeszkednek a sütőhöz és a sokkolófagyasztóhoz.

SkyLine kombipároló

SkyLine kombipárolókat kimagasló teljesítmény elérésére tervezték. Intuitív, egyszerű használat. Készüljön fel arra, hogy másként fog ételt készíteni, mint eddig! Takarítson meg akár 20% energiaköltséget és készítse el az ételeket a leghatékonyabb módon, a Plan-n-Save funkció mesterséges intelligencia segítségével optimalizálja az ételek elkészítésének a sorrendjét, és csökkenti a költségeit. Legyen a konyhája még hatékonyabb, termelékenyebb, és stresszmentesebb az Electrolux cook&chill megoldásával: a SkyDuo-val. Egyedülálló, egymással kommunikáló SkyLine kombipároló és sokkolófagyasztó.

Minőség komprmisszumok nélkül!

Rendezés: