A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

Lenari

Álmodja úja cukrászdáját a Culinával!

A rugalmasan kombinálható Lenari elemek minden igényt kielégítő, elegáns üzletberendezést tesznek lehetővé akár klasszikus akár modern designnal.  Elegancia. Szenvedély. Precízió. Ez a Lenari.

Lenari LARUSLátványos, oldalról üvegezett, hűtött önkiszolgáló pult 3 szintes polcrendszerrel. Ideális üdítők, szendvicsek, sütemények kínálására. 1,0 és 1,4 m széles változatokban.

Lenari LIMICOLA: Klasszikus, hűtött cukrászvitrin, 3 üveg polccal, motorikusan nyitható előlappal. 1,0 és 1,4 m széles változatban, ill. 45°-ban ívelt homorú és domború kivitelben is kapható.

Lenari LIMOSA: 12, 18 vagy 24 tégelyes fagylaltpult, extra fagylalt tároló pult alatti rekesszel, beépített felső és oldalsó led világítással, zárható hátsó résszel. 45°-ban ívelt változatban is kapható.

Lenari ARDEA: Magas forgó tányéros, hűtött torta vitrin.

Válasszon üzletéhez  professzionális világítást az ES System K-val szorosan együttműködve dolgozó LAKO cég világítástechnikai megoldásai közül.

Komplett szolgáltatás-csomagunk a design tervezéstől a műszaki kivitelezésen keresztül egészen a szervizig terjed.

Professzionális konyhatechnika kizárólag minőségi berendezéseket gyártó partnerekkel, az Ön szolgálatában. 

Rendezés: