A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Fimar

Fimar Rimini: professional equipment for restaurants, bars, hotels


Hatékonyság a konyhájában

Az olaszországi gyökerekkel rendelkező cég már évtizedek óta kínálja termékeit, melyeket az iparág szakértői terveztek és fejlesztettek. A Fimar berendezései minden igényt kielégítenek a konyhai feldolgozás terén, legyen szó húsról, tésztáról, zöldségekről vagy egyéb alapanyagokról.

 

A Fimar által 1979-ben tervezett és gyártott első gép a Húsdaráló volt, amely ma is kapható több méretben, kombinálva a reszelővel vagy legújabb verziójában hűtött állapotban. A Fimar márka alatt értékesített berendezések mind Made in Italy termékek, melyeket éttermek, hentesek, bárok, menzák, szupermarketek és egyéb szakmai tevékenységek számára terveztek.

 

 

A Fimar folyamatosan törekszik a legújabb technológiák és innovációk felhasználására a termékek fejlesztése során, hogy ügyfelei mindig a legjobb minőségű és legújabb megoldásokat kapják. Ha konyhai feldolgozásról van szó, a Fimar berendezései megbízható partnernek bizonyulnak mind a kisüzemi, mind a nagyüzemi konyhák számára.

 

A teljes portfóliót értékesítjük, ha bármilyen kérdése merülne fel keressen bennünket!

Rendezés: