A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

FIREX


A Firex 20 évvel ezelőtt robbant be a piacra, hogy megkönnyítse a munkát a professzionális konyhák számára és felgyorsíthassák a főzési folyamatokat. Filozófiájuk, hogy támogatást és megoldásokat nyújtsanak minden vásárlójuk számára a konyhákban, továbbá szakértelem a gasztronómia és élelmiszeripar területén.

.Sokoldalúság az egyik titkos összetevőjük. Tűzhelyek és professzionális gépek széles skáláját gyártják, amelyekkel a hagyományostól a nyomás alatti főzésig különféle főzéseket végezhetünk egyszerűen, az idő- és erőforrás-takarékos automatizált eljárásának köszönhetően. Minden igény kielégítése érdekében az egyes szériákat különböző kapacitással és gáz-, elektromos vagy gőzfűtési rendszerrel érhető el.
Minden modell felszerelhető speciális tartozékokkal és opcionális extrákkal

 

Firex | The perfect mix between quality and quantity

A FIREX egy prémium minőségű, nagykonyhai és élelmiszeripari eszköz, a MIDDLEBY család tagja.

Amennyiben a Firex termékek felkeltették az érdeklődését és további információkat szeretne kérni. Kérjük keressen minket a kapcsolatok menüpontban található elérhetőségeink egyikén.

Köszönjük!

 

Rendezés: