A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

Hoshizaki

 


Jég történelem

A Hoshizaki cég 1947-ben alakult Japánban. Különféle étel/ital automaták fejlesztése mellett 1965-ben dobta piacra az első automta jégkészítő gépet. 1981-ben jött létre a Hoshizaki amerikai leányvállalata, majd 1992-ben az európai központ, mely Hollandiában található. A 2000-es évek elejétől egészen napjainkig főleg Ázsiában terjeszkedett a cég, és alapított leányvállalatokat 9 országban is. 2008 óta jegyzik a japán tőzsdén. A Hoshizaki világsikerének titka főként az egyedi jégkészítési metódusában rejlik, mely ötvözi magában az iparágban legelterjedtebb "ujj technika" és a "befecskendezős  módszer" előnyeit. Eredmény: tömör, lassan olvadó, kiváló minőségű jégkocka és műszaki problémáktól mentes, hosszú élettartamú gép.

Jégkocka formák és méretek

- Hagyományos teli tömör jégkockák 5 féle méretben (italokhoz)

- Tömör téglatest alakú "jégtömbök" (pl. friss halas pultokhoz)

- Henger alakú (italokhoz)

- Félhold alakú (italokhoz)

- Speciális formák: szív, gömb, csillag (italokhoz)

- Kalap alakú, középen lukas (italokhoz)

- Jégdarák 3 féle méretben (italok/étel kínáló pultokba, edényekbe, coctailokhoz)

 

IM SZÉRIA - Jégkocka készítésére

A Hoshizaki IM szériás gépei szolgálnak a hagyományos és a speciális formájú jégkockák előállítására.

 

Választék:

- Pult alá helyezhető / tároló

- Beépített jégtárolós / külön tárolót igénylő

- Környezetbarát és energiatakarékos R290 hűtőgázzal működő "Emerald Class" típusok (HC)

- Egymásra építhető, moduláris jéggépek (Figlem! Csak külső hűtőkondenzátorral!)

- Többféle méretű jégtároló rekeszek (akár két jéggép is kerület egymás mellé - közös tárolóval)

- Léghűtéses / vízhűtéses változatok - A jégkockák teljesen átlátszóak, tiszták, tömörek, nagy keménységűek (ezáltal lassan olvadóak).

 

KM SZÉRIA - Félhold alakú jégkészítők

A KM széria jéggépei kizárólag félhold alakú jeget készítenek, ami egyre népszerűbb a szórakozóhelyeken, viszont azt az IM szériánál megszokott széles típusválasztékban.

 

Mik a KM szériás jéggépek előnyei?

- Azonos termelési kapacitású gépek sokkal kedvezőbb áron elérhetőek az IM szériához képest.

- A félhold alakú jég jól telíti az italos poharakat, szép a formája, teljesen átlátszó tiszta tömör anyaga miatt egyre népszerűbb.

- A KM széria minden jéggépe ún. "CycleSaver" technológiát tartalmat, amellyel ugyanannyi jég előállításához feleannyi ciklus végrehajtása szükséges, mint a versenytársaké. Ez gyakorlatban megnövekedett jégkészítési teljesítményt, hosszabb gép élettartamot, kevesebb műszaki problémát és ezáltal szerviz költséget jelent.

Rendezés: