A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Hounö


 

Tudta, hogy a HOUNÖ ott van a világ TOP 5  kombi sütője között ?

Szeretnénk Önnek bemutatni ezt a Magyarorságon még kevéssé ismert világmárkát, mely méltán kapott annyi díjat, elismerést, és lett Nyugat-Európa és Skandinávia egyik legelterjedtebb kombi sütő márkája. Séf továbbképzéseinken és bemutatótermünkben akár élőben is kipróbálhatja, tesztelheti. 

40 év tapasztalat, kiemelkedő minőség 

A dániai HOUNÖ gyárnál már az 1970-es évek óta gyártották azokat a speciális kombi párolókat, amelyek a skandináv országokban elterjedt utasszállító luxus-hajókon teljesítettek szolgálatot, és emiatt nemcsak a „szokásos” konyhai elvárásoknak kellett megfelelniük, hanem egy sor extrém biztonságtechnikai követelménynek is. 

Az elmúlt évtizedekben a legkisebb büféktől kezdve a napi akár több ezer főt kiszolgáló nagykonyhákig biztosít sokoldalú és rugalmasan kombinálható megoldásokat a minőségi ételkészítésre. 

Cloud solutions és chef support

A skandináv gasztronómia igényessége a HOUNÖ-nál nemcsak a folyamatos termékfejlesztésben nyilvánul meg, hanem a HONUÖ kombi sütőkhöz kapcsolódó innovatív szolgáltatásokban is, mint például az online chef support vagy a felhőből letölthető több ezer kész receptet tartalmazó tudásbázis.

Innovációs díjak, szakmai elismerések

Büszkék vagyunk arra, hogy a HONUÖ az elmúlt években sokféle rangos djat kapott a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető innovatív megoldásaira.

             

Sokoldalú funkcionalitás

 • Gazdag méretválaszték - 6, 10, 16 és 20 tálcás változatok
 • Elektromos és gázos kivitel
 • Gasztronom és kifejezetten pékipari (ún. bakery) alapsütők
 • Megcserélhető ajtónyitási irányok
 • Automatiksuan váltakozó forgásirányú ventillátor (-> hosszú élettartam)
 • Műanyag helyett a rozsdamentes acél alktatrészek előtérbe helyezése (-> hosszú élettartam)
 • Massziv rozsdamentes fém kilincs, mely mindig hűvös
 • Elől-hátul nyitható sütő (PassThough technológia)
 • Kondenzációs ráépíthető elszívórendszer - a leghatékonyabb és mobilis pára-elszíváshoz
 • Két lépcsőben nyíló biztonsági ajtók a kicsapó gőz ellen
 • És végül: szabad tisztítószer választás, ami a gyári tablettás rendszerű gépekkel szemben legalább 20%-kal csökkenti a napi mosási költségeket.

4 év gyári garancia 

A piacon egyedülálló módon a Hounö gyár 4 év garanciát vállal minden termékére, ami egyértelműen jelzi, hogy a cég valóban magabiztosan képviseli a minőséget, amiért felelősséget is vállal. A sütők évente egyszeri karbantartást igényelnek, szükséges a napi alapos tisztítás (pl. az automata mosóprogram használatával) és persze a szokásos vízlágyító használata.  

 

Flexibilis árképzés - egyedileg konfigurálható sütők

A HONUÖ-nál Önnek csak azért a funkcióért kell fizetnie, amit ténylegesen használni is fog.  Ezért a HOUNÖ sűtőket egy előzetes felmérő beszélgetést követően egyedileg konfiguráljuk Önnek, hogy a lehető legoptimálisabb ár-érték arányt érjük el! Segítünk a választásban! Több mint 100 féle variációból választhat!

Combi Slim és Invoq - a két fő termékvonal

Alapvetően a Hounö kombi sütőknek két fajtája létezik

Szerviz és alkatrész utánpótlás

Nem kell félnie attól, hogy kombi sütője szerviz nélkül marad, hiszen a Culina közvetlen kapcsolatban áll a gyárral és biztosítani tudja a szükséges alkatrész utánpótlást, és szerviz technikusai révén a rendszeres karbantartás és a szükség szerinti hiba javítások is megoldhatók.

 

 

 

Rendezés: