A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

Ilsa


 

 

Az Ilsa Spa a 70-es évek végén indult egy Codognè-i kis műhelyből. 1981-ben a San Fior-i mintegy 6000 m2-es új üzemében az Ilsa technikusai és profi szakácsok kooperációja új berendezéseket tervez, mint a pizza előkészítő asztal, amely még mindig az egyik legnagyobb számban exportált és utánzott termék a világ minden tájáról. A folyamatos növekedésnek köszönhetően új gyártósorokkal bővültek, mint a hűtő- és semleges elemek a Cukrászat és Gasztronómia számára. Az innováció és a technika iránti szenvedélyük, valamint az olasz és külföldi piacok egyre növekvő igénye vezetett a vállalati szervezet felújításához, új termelési módszerek bevezetéséhez. Mindezek növelték hatékonyságukat és versenyképességüket, és így mára a Ho.Re.Ca szektorban tekintélyes szerepet vállalnak.

Az Ilsa hisz az innovatív berendezésekben amelyek kielégítik ügyfeleik növekvő igényét,és általánosságban a piacot, ezért 12000 m2-re bővítette üzemét, új laboratóriumi területet hozott létre klimatikus kamrákkal, a készülékek extrém körülmények között történő tesztelésére, hogy jobb vendéglátóipari berendezéseket gyártsanak. Ezzel megszerezte a legidősebb és legelismertebb designért járó "Premio Compasso d’oro ADI" díjat. 2004-ben az Ilsa Spa felvásárolta a Desco céget, amely a tésztafőzők és az automatikus kosár emelők szabadalmaztatásától vált híressé. A Desco márkanevének megújítása után a Ilsa a gasztronómiai ágazat egyik olyan cégévé vált, amely a vendéglátóipari berendezések minden területén kínálnak berendezéseket. Az Ilsa elkötelezettsége és érdeklődése mindig a termékeinek és szolgáltatásainak javítására irányul annak érdekében, hogy kielégítse ügyfelei igényeit. Kitartásuknak köszönhetően Smart Label 2015 díjat nyertek a Green Power hűtőszekrényükért.

Rendezés: