A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

FriFri


 

A FriFri a vendéglátóipari berendezések egyik vezető márkája. A szabadon álló-, pultos-, és beépített olajsütők széles választékával a FriFri termékek sokoldalúságot, teljesítményt és precíziót kínálnak, folyamatosan kiemelkedő eredményeket biztosítva.

 

A FriFri sütők széles körben elismertek, ár-érték arányban és helytakarékosság szempontjából a legmegfelelőbb választás. A precízség más előnyökkel is jár - az olaj élettartama meghosszabbodik, pénzt takarít meg, és az alacsonyabb olajfelszívódás egészségesebb ételeket jelent az vendégek számára.

 

Függetlenül attól, hogy egy kis sütőt keres készenléti felhasználásra, vagy egy csúcsminőségű programozható sütőgépet, beleértve a szivattyúzott olajszűrést és a kosáremelőket is, a FriFri termékkörében biztosan van olyan olajsütő, amely megfelel minden méretű vendéglátóipari igénynek.

 

Rendezés: