A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Perfect Fry


A Perfect Fry vállalat 1986-ban alakult Észak-Amerikában (USA). Kezdetben jellemzően sütőipari gépekhez gyártottak vezérlőket, majd 3 évvel később, 1989-től kezdték el fejleszteni a Perfect Fry sütőket, amelyek az első elszívásmentes technológiát alkalmazó olaj sütők voltak a világon. Fejlesztési irányvonalukat a cég filozófiájaként is meghatározott "teljes ügyfél elégedettség" határozza meg, ami egy sor valóban forradalmi megoldást hozott létre, mint pl. az automata alapanyag-betöltés és termékkiadás a sütés végén. A cég teljesen automata, elszívásmentes rapid-olajsütője, a PFA el is nyerte 2010-ben Amerika legrangosabb innovációs díját, a KI-t. Ma már nemcsak Amerikában, hanem Európa és világszerte értékesítik a termékeiket. Az eladási darabszámok megközelítik a 10.000-et, és a Perfect Fry termékek népszerűsége csak egyre nő.

Mi is az a Perfect Fryer?

Elszívást nem igénylő rapid (gyors) olajsütő, mely alacsony telepítési és fenntartási költséggel működtethető szinte bármilyen helyszínen, miközben termelékenységének köszönhetően maximalizálja a sütési teljesítményt, kapacitást. Kivitel szerint lehet - félutomata (PFC sorozat) - automata (PFA sorozat)

Miért jó?

- Kis helyigény. Nincs más termék a világon ebben a kategóriában, ami m2-re vetítve gyorsabb megtérülést eredményezne, mint a Perfect Fry.

- Nem szükséges elszívó berendezés kiépítése, mivel a gép használata teljesen szagtalan, a beépített szűrőknek köszönhetően.

- Kis telepítési költség

- Könnyű kezelhetőség

- Biztonságos üzemeltetés (nincs égés-és sérülésveszély)

- Beépített tűzoltó készülék

- Alacsony működési költség

- Helytakarékos kialakítás (csak elölről igényel helyet az üzemeltetése)

- Beépített receptek

- Automata sütési program

- Nem igényel szakképzett munkaerőt

- Állandó ételminőség

Milyen ételekhez jó?

A Perfect Fry sütőket leginkább a következő ételek készítésénél tudja alkalmazni:

- Hasábburgonya, krokett, chips

- Hagymakarika

- Panírozott csirkeszárny, kisebb csirkecomb, csirkemell

Rendezés: