A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Prismafood

prismafood


A Prismafood Solutions egy innovatív, nemzetközi szinten is elismert vállalat, amely a gasztronómiai és vendéglátóipari iparágakban működik. A cég fő székhelye Európában található, de globális jelenléte révén szerte a világon működnek.

 

A következő területeken kínál magas minőségű termékeket és szolgáltatásokat:

Élelmiszerfeldolgozó gépek:

A vállalat széles választékban kínál élelmiszerfeldolgozó gépeket és berendezéseket a vendéglátóipari és gasztronómiai szektor számára. Ide tartoznak például szeletelő gépek, húsdarálók, gyümölcscentrifugák, keverők és még sok más. Ezek a gépek kiváló minőségű alapanyagok előkészítésére szolgálnak, és hatékonyan segítik a szakácsokat és séfeket a konyhai folyamatok optimalizálásában.

Pékáruk és pizzafelszerelések:

A Prismafood Solutions olyan szakértő, aki különleges pékáruk és pizza felszereléseket is kínál, mint például kenyérsütők, pizza sütők, tésztagyúró gépek, pizzagőzölők és még sok más. Ezek a készülékek elősegítik a hatékony és professzionális sütési folyamatokat, amelyekre a pékségek és pizzériák számítanak a kiváló minőségű termékek előállításához.

Pultok és hűtőberendezések:

Széles választékban kínál pultokat és hűtőberendezéseket a különféle vendéglátóipari üzleteknek és éttermeknek. Ezek a modern, ergonomikus és energiahatékony berendezések hozzájárulnak a kiszolgálás hatékonyságához, valamint az élelmiszerek megfelelő tárolásához és bemutatásához.

Rendezés: