A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

r-filter


Tegye biztonságossá a vendégfogadást az r-filter célzott légtisztító berendezéseivel! 

Hatékony, vendéglátóipari és ipari célú légtisztító, levegő- és felület fertőtlenítő, szagtalanító szűrő berendezések minden közösségi térbe.

A legmodernebb ozonizátor segítségével rendszeresen fertőtlenítheti az egyes helységek, pl. konyhák, raktárak, vendégterek felületeit is, a fotokatalízises berendezések segítségével pedig nyitvatartási időben folyamatosan tisztán tarthatja a vendégterek levegőjét. Speciális fertőtlenítő és szagtalanító készülékek készülnek a WC ill. mosdó helységekbe. Ipari üzemcsarnokok, raktárak számára pedig a függesztett, nagy teljesítményű légtisztító az ideális. 

A Culina segít a megfelelő géptípus és méret kiválasztásában! Ne feledje, nálunk az összes r-filter terméket kedvező áron tudja megvásárolni, a szokásos "Culinás" szakmai támogatással, tanácsadással! Forduljon hozzánk bizalommal!

Rendezés: