A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

UVH - légtisztítók

Speciálisan kis helységek, mint kisebb irodák, mosdók, öltözők, fülkék levegőjének tisztítására, hatékony szagtalanítására és fertőtlenítésére fejlesztették ki a higiéniás UVH légtisztítókat.

Szintén UV fotokatalizátoros elven működő készülékek tartoznak ebbe a csoportba. Működtetésük egyszerű, nyitvatartási időben, folyamatosan szűrik a levegőt, így Ön biztos lehet abban, hogy az épület minden része, még a legeldugottabb helységek is mentesek a kellemetlen szagoktól, nem szivárognak ki a lépcsőházba, vagy folyosókra sem a nem kívánt szagok. Ez egy irodában, szállodában vagy éteremben kiemelten fontos lehet, vírusveszélytől függetlenül is. 

Előnyök: 

Kettős folyamat szinergetikus hatása érvényesül (fotooxidáció és a fotókatalízis)
Megöli a baktériumokat és vírusokat, a szagokat mineralizálja
Kiemelkedő fertőtlenítő hatás
Nem tartalmaz szűrőt
Vegyszermentes
Ózonmentes
Energiatakarékos
Automatikus mozgás érzékelős bekapcsolás
Egyszerű felszerelés, kezelés és tisztítás 
UV lámpák névleges élettartama 8 000 üzemóra
Jelentős komfortérzet javulás
Vegyszeres illatosító berendezések (spray-k) használata feleslegessé válik
Minimális karbantartási igény

2 év teljes körű garancia

Működési elve:

A helyiség légterének levegőjében jelen lévő mikroorganizmusok (vírusok, baktériumok, gombák)é s szaganyagok
végleges eltávolítása érdekében az R-FILTER UVH-50-es higiéniai légtisztítóban két technológia
együttes hatása érvényesül.

PCO (PhotoCatalytic Oxidation), azaz fotokatalizátoros oxidáció:
A ventilátor segítségével cirkuláltatott levegő a fotokatalizátor lemezeket érintve halad át a készüléken. A lemezeket UV fény gerjeszti, hatásra a katalizátor felületek aktiválódnak és nagyon reaktív hidroxil gyököket és szuperoxid ionokat hoznak létre. Ezek az ionok a levegőben található vírusokat, baktériumokat, mikroorganizmusokat az oxidácion keresztül véglegesen megsemmisítik.

UVGI (Ultraviolet Germicidal Irradiation), azaz ultraibolya germicid sugárzás:

Az alkalmazott gremicid vagy baktériumölő lámpa speciális UV-C tartományú fényforrás. A rövid hullámú ultraibolya sugárzás a készülék UV-reaktorkamrájában roncsolja és elpusztítja mikroorganizmusok DNS-ét. A használt UV fényforrás a fotokatalizátor
lemezek aktiválására szolgál.
A TiO₂ bevonat egy olyan félvezető, melyet megfelelő hullám-hosszú fénnyel megvilágítva elektronokat (e-) léptetünk ki a vezetési sávba, „lyukakat” (h+) hagyva a helyükön. A „lyukak” erős oxidáló, az elektronok erős redukáló hatást fejtenek ki. A levegő páratartalmából reaktív hidroxilgyökök (·OH) jönnek létre, míg a levegő oxigénjéből reaktív szuperoxid gyökök (·O2-)
keletkeznek. A levegőben lévő szaganyagok elbomlanak, a mikroorganizmusok a DNS szerkezetük roncsolódása miatt elpusztulnak. Az eljárásban széndioxid és víz marad vissza, mely a megtisztult levegővel távozik. A titándioxid bevonat nem használódik el, tartósan működőképes marad.

Rendezés: