A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

UVO - lég- és felület fertőtlenítő ózonizátorok

Az ózonizátorok abban segítenek, hogy teljesen megtisztítják az egyes helységek levegőjét, és a helységen található FELÜLETEKET IS! Ebben és a használatuk módjában is különböznek az UVE légtisztítóktól. 

Az ózonizátort tipikusan éjszaka, üzemidőn kívül tudjuk csak haszálni, mert a kezelés időtartama alatt senki sem tartózkodhat a helységben, hiszen a gép ózont termel, és azt oszlatja el a légtérben, amely megköti, feloldja és megszünteti a levegőben lévő kórokozókat, szagokat, és szennyeődéseket. Teljesen csírátlanít, fertőtlenít, méghozzá kíméletesen, a felületeket nem oxidálja, rövid idő alatt lebomlik, nem agresszív, mivel UV fény segítségével állítja elő az ózont. Alacsonyabb árfekvésű ózon generátorok ionizációs technikát használnak, ami sokkal veszélyesebb, agresszívebb ózont eredményez. Ehhez képest az r-filter által alkalmazott eljárás sokkal modernebb, korszerűbb és jobb eredmény érhető el vele.

Idálisan használható kórházakban is! De természetesen minden közösségi térben ideális és hatákony módszer a teljes fertőtlenítésre, legyen az étterem, bármilyen vendégtér, főzőkonyha, előkészítő és raktár helységek, várótermek, stb.

Rendezés: