A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

SMEG Professional


A Smeg egy olasz családi vállalkozás, mely elektromos háztartási gépek gyártásával foglalkozik 1948 óta. Világszerte működik értékesítés és képviselteti magát. A Smeg üzleti kultúrájának köszönhetően, mely a termékeik minőségére, technológiai tartalmára és dizájnjára összpontosít, nemzetközileg elismert a Made in Italy kiválóság csúcsaként.

A háztartások piacát már meghódította, most a nagyiparban is teret hódít.

Aki a vendéglátóiparban dolgozik, számára lényeges, hogy az összes tervezési elem szinergiában működjön: magas teljesítmény, technológiai innováció, az igények értelmezése a munkakörnyezet alapján. A Smeg tanúsított laboratóriumai, anyagismeretük és a legfejlettebb technológiák ismeretében így értelmezik a modern élelmiszer-szolgáltatás igényeit, olyan termékek fejlesztésével, melyek alapvető tulajdonságokat fejeznek ki, mint a tartósság, biztonság, használati rugalmasság és hatékonyság.

 

Rendezés: