A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Rendben
Termékek Menü

Rendezvényeink

Aktuális rendezvények:

Munka nap - Mokka nap - 2018.05.03.

A karos kávé technika és a minőségi jég készítés új dimenziói a CULINA egész napos workshopján

Séf továbbképzés 

Kiscsoportos, interaktív konyhatechnológiai workshopok a Culinában. Következő alkalom időpontját is a rendezvény leírása tartalmazza.

 

 

Korábbi rendezvények:

Tavaszi séf továbbképzés - 2018.04.19.

SIRHA - 2018. február 7-9.

Nemzetközi élelmiszeripari és HORECA szakkiállítás (Budapest, Hungexpo)

Nyárindító séf továbbképzés - 2017.05.31. szerda 14:00

Nyárindító séf továbbképzésünkön, immár szokásunkhoz híven, Zoboki Zoltán mesterszakács, a Culina új chef-jének segítségével megmutatjuk a leginnovatívabb konyhatechnológiák alkalmazását a gyakorlatban. 

 

Tubochef workshop - 2017.03.23. 14:00

Botka Mihály, a Culina séfje és Zoboki Zoltán mesterszakács - séf továbbképzéseink rendszeres vendége - most egy olyan tematikus programmal készül az érdeklődő séfek és üzletvezetők számára, amely megmutatja a gyakorlatban az intelligens gyors sütők használatának rejtelmeit.

HostTrade Vendéglátóipari Szakkiállítás - 2017. március 2-4.

Innovatív konyhatechnológiák élőben 3 napon át! 

 

 

Culina Hús Csúcs - 2017. január.19. - Fotók

  

Tripla évkezdő workshopjaink záró alkalma volt egy speciális workshop hús- és hentes üzleteknek, húsipari kiskereskedőknek. A Culina Systems Kft professzionális konyhatechnikai és üzletberendezési termékeivel, műszaki és gasztronómiai szakembereivel ezúttal a húskészítményeket árusító eladóhelyek igényeire, legújabb trendjeire fókuszált, hogy az Ön vállalkozása, üzlete is lépést tarthasson a fejlődéssel, - legyen az önálló bolt vagy egy nagyobb áruházi pultrendszer része. 

 

Culina Bakery Day - 2017. január 18. - Fotók

   

Ilyen még nem volt! Egy speciális nap csak pékeknek, péküzleteknek, cukrászdáknak és süteményboltoknak. A Culina Systems Kft professzionális konyhatechnikai és üzletberendezési termékeivel, műszaki és gasztronómiai szakembereivel most 100%-ban a "Bakery" iparág igényeire, legújabb trendjeire fókuszál, hogy az Ön vállalkozása, üzlete is lépést tarthasson a fejlődéssel.