A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

Részletfizetés

Nincs elég tőkéje a tervezett beruházásra? - Megoldás: Culina részletfizetési konstrukciók

A Culina Systems lehetővé teszi, hogy a nagyobb értékű berendezéseket vevőink részletfizetéssel vásárolhassák meg, így Önnek egy-egy konyhatechnikai fejlesztés nem jelent egyszerre nagy megterhelést, miközben a célját megvalósíthatja. Lízing partnerünk, a Régió Monéta Pénzügyi Zrt segítségével kidolgoztunk pár jellemző példát lehetséges finanszírozási konstrukciókra. Érdeklődés esetén kérjük jelezzék nekünk igényüket, hogy segíthessünk a további teendőkkel kapcsolatban!

Lízing kalkuláció példák (Zárt végű pénzügyi lízingre)  

 

A havi lízingdíjak TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!                                                

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletekről kérjen tájékoztatást a +36 20 360 5235-ös telefonszámon!  

Ezen ajánlat kötelezettség nélküli, a fent megadott futamidőkre, 20% önerő megfizetésével, HUF-alapú, 1-havi BUBOR figyelembevételével kalkulált, a Hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló (Hpt.) törvény szerinti zárt végű pénzügyi lízingfinanszírozásra vonatkozik, feltétel nélküli tulajdonjog átadással a futamidő végén.

A nettó eszközértékre jutó ÁFA megfizetése birtokbaadáskor esedékes, ezen összeg az ÁFA törvényben foglaltaknak megfelelően igényelhető vissza. A havi lízingdíjakat ÁFA fizetési kötelezettség már nem terheli.

A lízingszerződés futamideje alatt a finanszírozott eszközökre vagyonbiztosítás megkötése szükséges. A vagyonbiztosítás díját a fent megadott nettó lízingdíjak nem tartalmazzák.

Jelen tájékoztatás a Régió Monéta Pénzügyi Zrt. által nyújtott finanszírozásra vonatkozik. A szerződéses feltételek véglegesítésére a bekért dokumentumok vizsgálata után, a hitelminősítés eredményének ismeretében kerülhet sor.