A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Rólunk

A Culina Kft 2013-ban jött létre, mint minőségi nagykonyhai berendezéseket forgalmazó, komplex szolgáltatásokat nyújtó konyhatechnikai vállalat. Csapatunk szakemberei a konyhatechnikai tervezésben, kivitelezésben és szervizben  több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek.

 

KÜLDETÉSÜNK

A Middleby Corporation hivatalos partnereként fő célunk Magyarországon és a környező országokban (Szlovákiában, Horvátországban) a magas minőségre vágyó, konyhatechnikában igényes vevőkör teljes körű kiszolgálása a konyha és üzlet berendezés, pultrendszer tervezésétől kezdve a személyes tanácsadáson és a kiválasztott berendezések beszerzésén, telepítésén át egészen a folyamatos szervizig. Komplex beruházási projektek, pályázatok lebonyolítását és kivitelezését is vállaljuk. Ügyfeleink között az egyéni üzletek, éttermek, intézményi nagykonyhák és franchise étteremláncok, kávézóláncok is szerepelnek, mint pl. KFC, Starbuck’s. 

 

MŰSZAKI SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Tanácsadás, támogatás a legmegfelelőbb termék kiválasztásához
 • Helyszíni felmérés, igény pontosítás
 • Műszaki tervezés, 3D-s látványterv készítés a választott berendezésekkel
 • Komplett eszközlista összeállítása a projekt helyszíni adottságainak, a megrendelő igényeink és a hatósági előírásoknak megfelelően.
 • Teljes körű kivitelezés
 • Műszaki átadás, oktatás és próbaüzem megtartása a szükséges munkavédelmi, tűzvédelmi oktatással együtt

 

Ha komplexebb álmai, céljai vannak: mint pl. üzlet felújítás, átalakítás, vagy előzetes konfigurálást igénylő nagyobb gép (pl. kombi sütő, nagykonyhai szalagos mosogató, hűtőkamra, sokkoló, stb) beszerzést tervez, kérjük indítsa el az egyedi kapcsolatfelvételt még ma, és szerezze meg a döntéshez szükséges összes információt szakembereinktől. 

 

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSAINK

Szerviz szolgáltatásunk földrajzilag elérhető Magyarország teljes területén.

 • 24 órás szerviz ügyelet
 • Akár 4 órás rendelkezésre állási idő
 • Helyszíni javítás
 • Alkatrész utánpótlás
 • Garanciális ügyintézés

 

FINANSZÍROZÁS

Nincs elég tőkéje a tervezett beruházásra?

A Culina lehetővé teszi, hogy a nagyobb értékű berendezéseket vagy akár az egész beruházási projektet vevőink részletfizetéssel vásárolhassák meg, így Önnek egy-egy konyhatechnikai fejlesztés nem jelent egyszerre nagy megterhelést, miközben a célját azonnal megvalósíthatja. Leasing partnerünk, a Régió Monéta Pénzügyi Zrt segítségével kidolgoztunk pár jellemző példát lehetséges finanszírozási konstrukciókra. Részletek..

 

VIRTUÁLIS STAND - MEGÖRÖKÍTETTÜK A CULINA ÉLMÉNYT

Nézzen körül INTERAKTÍVAN a 2020-AS SIRHA kiállítási standunkon, ahol többek között élőben főztünk, egy mozgó nagykonyhának berendezett kamionon: 

https://my.matterport.com/show/?m=qxRgRb7ndKa

 

További információkért forduljon bizalommal ügyfél-szolgálatunkhoz!

 

VÁRJUK SZERETETTEL A CULINÁBAN!