A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.
Elfogadom

Sveba Dahlen - Elektromos alagútas sütő

Sveba Dahlen
Gyártó cikkszám: AD3
Elérhetőség: Rendelésre, kb. 1-6 héten belül

Ez a tunnel sütő rendkívül rugalmas megoldás, és valójában három sütőt rejt magában, mivel az együtt járó kő padlós szállítószalagot át lehet váltani perforált vagy masszív acél szalagra. Ennek eredményeként az sütő csökkentheti a jövőbeni beruházásokat, miközben nagyobb részt tud betölteni a pékség termeléséből, lehetővé téve az általános rugalmasság, kapacitás és eredmények növelését, kizárólag a Sveba Dahlen Artista Deli használatával.

Az sütő akár olyan termékeket is elő tud állítani, amelyeken például a pékség logója vagy szlogenje található az alján!

Az sütő teljes mértékben fosszilis üzemanyagoktól mentes és, mivel elektromossággal működik, kis ökológiai lábnyommal rendelkezik. A robustus anyagokból Svédországban, Skandináviában készült, moduláris rendszere minimalizálja a hulladékot a gyártás során. Az Artista Deli energiatakarékos, mivel csak az aktív sütési idő alatt használja az energia, amely valójában szükséges. Ez azt jelenti, hogy az Artista Deli optimalizálja a sütőipar folyamatát, minimalizálva a kézi feladatokat és növelve a termelési mennyiséget egy hagyományos deck sütőhöz képest. Ez a folyamat teljes mértékben kiváltja a hagyományos pizza- és péksütőben való sütést, és így kevesebb munkaigényes sütési folyamatot eredményez. Az eredmények kiválóak, és a valódi, kézzel készült pizzákkal vetekszik. A különbség az, hogy az Artista Deli mindig következetesen tökéletesen sütött termékeket eredményez, pontosan a pék által beállított eredményekkel. Minden nap, egész évben!

Több méretben kapható!

Youtube videók

Leírás és Paraméterek

Sütőrészek száma 3
Szállítószalag szélesség × hosszúság, (mm) 900 × 5400
Sütőfelület, (m²) 4,02 m2
A sütő belső magassága, (mm) 155
Max hőm. °C 450
kb. fűtési idő, min. 30 perc
kb. Ø 30 cm / 12” pizzák száma óránként (sütési idő 90 mp) 986db
Biztosíték (erősítő) 315A
Teljesítmény 198kW
Átlagfogyasztás 79,2 kW/h
Súly 3500kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!