A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

Electrolux Professional - Ecostore Prémium fagyasztószekrény 670 literes - Külső aggregált - 1 ajtós digitális - -22/-15°C

Electrolux Professional
Gyártó cikkszám: COD 727257
Elérhetőség: Rendelésre, kb. 1-6 héten belül

Ipari fagyasztószekrény rozsdamentes acél kivitelben, nagykonyhai vagy éttermi felhasználásra. Válassza a legjobb minőséget.

A rejtett elpárologtatónak köszönhetően nagyobb a kihasználható belső tér és kevesebb a korróziós probléma.

Csatolt dokumentumok

Leírás és Paraméterek

Eltávolítható 3-kamrás ballonos ajtótömítés a jobb szigetelés és az energiafogyasztás csökkentése érdekében. A leolvasztott víz automatikus elpárologtatása forró gáz segítségével. Az elpárologtató a készülék felső részén van. A különféle pozíciókba helyezhető rácsoknak köszönhetően maximálisan kihasználható a belső tér. Az elpárologtatón lévő 60mm vastagságú hőszigetelő burkolat egyszerűen eltávolítható. CFC és HCFC mentes, R290 környezetbarát hűtőközeg, ciklopentán tartalommal. Opcionális tartozék megrendelésével a készülék külső adatmonitorozás céljából egyéb készülékhez csatlakoztatható. A belső, lekerekített sarkoknak, az egyszerűen eltávolítható síneknek és rácsoknak köszönhetően könnyű a tisztítás.
Bruttó kapacitás 670 L
Nettó kapacitás 503 L
Ajtó zsanérok Jobb oldal
Külső méretek, szélesség 710 mm
Külső méretek, mélység 835 mm
Külső méretek, mélység nyitott ajtókkal 1480 mm
Külső méretek, magasság 2050 mm
Ajtók száma és típusa 1 Teli
(Szállított) rácsok száma és típusa 4 - GN 2/1
Külső anyag típusa Rozsdamentes acél
Belső anyag típusa Rozsdamentes acél
Belső panelek anyaga Rozsdamentes acél
Jóváhagyások CB;CE
Pozíciók száma és síntávolság 44; 30 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!