A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

Kombinált sütő-pároló berendezések

A kombinált sütő-pároló berendezések ma már alapgépnek számítanak egy professzionális éttermi / üzemi konyhában. A többfunkciós hőlég-keveréses sütő és a párolószekrény ötvözéséből létrejött kombinált sütő-párolóval (hétköznapi nevén kombi sütővel) jelentős költségcsökkentés mellett növelhetjük az ételkészítés hatásfokát, gyorsaságát. A húsok ízletesebbek lesznek, a párolt zöldségekben több vitamin és ásványi anyag marad, a péksütemények/desszertek pedig mindig frissen, éppen időben készülnek a tálaláshoz. A regenerálás funkció segít a korábban lehűtött félkész / kész ételek kíméletes felmelegítésében, amely biztosítja a tökéletes ételminőséget és frissességet. A 100°C alatti, ún. hideg gőzt is biztosító kombi sütőkben pedig kiválóan sous-vide-álhat (szuvidálhat) is, hiszen a jó minőségű kombi párolók, mint pl. a Culina által képviselt dán HOUNÖ,  nagyon pontos hőmérséklet tartást biztosítanak, a beállított és a valós sütőhőmérséklet közötti tűrés max. 1°C.

Ismerje meg a Rational méltó vetélytársaként számon tartott és egyre népszerűbb dán HOUNÖ gyártmányú kombi sütőket séf továbbképzéseinken, és döntése előtt vizsgálja meg az üzemeltetési költségeket, és a garanciális feltételeket is. A HOUNÖ egyedülállóan 4 év garanciát nyújt kombi sütőihez, valamint nem szabja meg a tisztítószer fajtáját.  Jöjjön el, próbálja ki élőben!