A weboldal sütiket (cookie-kat) használ annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassa a látogatóinak. Elolvastam és megértettem az Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési tájékoztatót.

Robot Coupe CL55 zöldségszeletelő gép, 1 fázis, 1 sebesség

Robot Coupe
Gyártó cikkszám: CL 55 / 750
Elérhetőség: Rendelésre, kb. 1-3 héten belül
Nagy teljesítmény: Nagy méretű adagolótölcsér nagy mennyiségű zöldség feldolgozásához és kerek adagolótölcsér a hosszúkás, illetve törékeny élelmiszerekhez. A sokféle tárcsa lehetővé teszi az Ön számára, hogy minden gyümölcs-és zöldésfeldolgozási műveletet elvégezze, amit csak szeretne: többek között a szeletelést, a hullámvágást, a reszelést, a kockára vágást, a szalagra- vagy szalmára vágást és a hasábburgonya készítést.
Robosztus: nagy teljesítményű ipari indukciós motor intenzív használatra

Leírás és Paraméterek

Zöldségszeletelő gép, manuális betöltő fejjel, rozsdamentes acél motorblokkal, mágneses biztonsági érzékelőkkel és indukciós motorral. 2 betöltőnyílással: 1 nagyméretű telihold alakú (227cm²) és 1 hengeralakú (Ø58mm). Zöldség kockázó lehetőség. 2 sebességfokozat: 375 és 750 ford./perc. Teljesítmény: 400kg/óra. 220V, 750W, Méret: 380x320x920mm, 44 Kg Burgonyahasáboló tárcsát nem lehet beletenni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!